Tips om valg af solbriller som ansigtsform


Solbriller er et af de tilbehør, der kræves af enhver mand, især hvis du skal gøre aktivitet under solen, kan solbriller beskytte øjnene mod udsættelse for UV-stråler. Foruden øjenbeskyttelse tjener solbriller også til at forbedre udseendet. Bare så du vælger en model, der passer til din ansigtsform. At finde den rette rammeform med ansigtsform til hår stil er et problem, som mænd ofte står over for. Nå vil jeg give nogle tip til at vælge solbriller i overensstemmelse med formen på dit ansigt:

Kend din ansigtsform

Ansigtsform er en af de vigtigste hensynsfaktorer ved valg af den passende type briller. Sørg for, at du ved, hvordan dit ansigt ser ud, hvis du ikke kender din egen ansigtsform lige nu, kan du fotografere dit eget ansigt med en ret fremadgående visning, så du kan sammenligne det med de billeder, jeg vil elske nedenfor:

Formen af et firkantet ansigt

Hvis du har et firkantet ansigt / æske med stærke kæbefigurer og brede kindben, passer rammer med afrundede modeller til dit ansigt. For de af jer, der har denne ansigtsform, jo større rammen skal den mere passende, ellers skarpe ansigtsform, vælge briller af lille størrelse eller medium

 

Sfærisk ansigtsform

Hvis du har en rund ansigtsform, skal du tilføje så mange detaljer som muligt. Få dine kinder til at blive tyndere med briller, der er lidt bredere end dit ansigt. Rammer med en skydningsmodel kan hjælpe dig med at udvide dine templer og få dit ansigt til at se længere ud. Undgå afrundede rammer og vælg en mere solid kant for at skabe din silhuet.

Rektangulær ansigtsform

De med rektangulært ansigtsform undgår rammens form, der udvider dit ansigt. Solbriller til firkantede og runde ansigter kan også bruges til dem, der har denne ansigtsform, skal du sørge for at vælge en større størrelse, så dit ansigt ikke ser lille ud. Denne type aviator briller kan være dit valg, fordi disse briller giver en silhuet, der hjælper dig med at understrege karakteren af kinder og kæbeben.

Formen af et spidset ansigt

En spids hake, brede kindben og en smal pande med en ansigtsform, så skal man vælge en kaccamata med retro, firkantede og farverige rammetyper. Sterke farver og detaljer hjælper dig med at forbedre dine lavere ansigts tegn. Den rektangulære ramme passer perfekt til den spidsede faconform, da den kan hjælpe dig med at afbalancere den skarpe hækform.

Oval ansigtsform

Denne ansigtsform antages at være den bedste ansigtsfigur, hvis du er heldig nok til at have denne ansigtsform, kan du eksperimentere med forskellige typer rammer. Den ovale ansigtsform passer næsten alle typer briller. Men du bør vælge en stor ramme, der kan styrke karakteren af dit ansigt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *