Sådan Spot Falske Gucci Solbriller

Hvordan kan du vide, om Gucci solbrillerne, som du skal købe online, er ægte? Følg disse 9 enkle trin for at bekræfte ægtheden af dit køb.

Trin 1: Retail Box
Nye Gucci solbriller er pakket i en branded retail box. Kontroller, at logoet og skrifttypen passer til en, der bruges officielt af Gucci. Ældre modeller kan variere i farve og stil. Vær opmærksom på, at ægte emballage kan ledsage forfalskede solbriller.

Trin 2: Carry Case
Nye Gucci solbriller ledsages af et tilfælde, der indeholder Gucci-logoet. Kontroller, at logo og skrifttypekampe, der bruges officielt af Gucci. Kontroller også, at sømmen er jævnt fordelt og lige. Igen kan ældre modeller variere i farve og stil og være opmærksom på, at ægte tasker kan ledsage forfalskede solbriller.

Trin 3: Støvtæppe
Nye Gucci solbriller ledsages af en støvklud med Gucci-logoet. Kontroller brevformerne stemmer overens med det officielle Gucci logo. Ældre modeller kan variere i farve og stil.

Trin 4: Ækthedskort foran
Nye Gucci solbriller leveres med et ægthedskort og konvolut. Kontroller konvolutmønsteret og logoet for konsistens og afstand.

Trin 5: Ækthedskort tilbage
Nye Gucci solbriller leveres med et ægthedskort og konvolut. Bagsiden af kortet indeholder stil og farveinformation. Kontroller, at alle detaljer svarer til de faktiske solbriller og lignende oplysninger, der findes på emballagen.

Trin 6: Producentens klistermærke
Den originale emballage indeholder en fabrikantsticker. Tjek detaljerne, der matcher dem selv.

Trin 7: Højre tempel
Gucci-logoets indvendige højre tempelarm har Gucci-logoet, efterfulgt af “Made in Italy” og bogstaverne CE, der repræsenterer europæisk overensstemmelse.

Trin 8: Venstre tempel
Gucci solbriller indersiden til venstre har et modelnummer, farvekode og objektiv og rammemål. Kontrollér, at disse matcher ens numre i boksetiketten eller ægthedskortet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *