EYEGLASSES Trends 2017: Hvad skal man have?

Du kender de perfekte Instagram-køkkendekor, med de perfekte kaffe hvilende på teksturerede skovklædte borde, hvor den smukkeste mand vi har set sidder i hans ubesværede persona, ubehageligt hår, sexet alt og lægger den kaffe i gang mens han læser sit morgenpapir gennem hans briller? Ja. Hvad i Lawdens navn er varmere end det? Nå to ting faktisk. Samme scenario i en fødselsdagsdragt, ELLER en kvinde, der gør det samme. Og hvis du holder øje med opmærksomhed, har begge én ting til fælles: et perfekt par briller.

Når det kommer til briller vi vidner om en af de bedste mode- og nyttekombinationer nogensinde. De fleste mennesker i disse dage har brug for briller til at fungere bedre. Hej kortsynet mig og halvdelen af de mennesker, jeg kender. Men briller er kommet langt fra at være bare det – briller vi bruger til at se bedre. De er mode, de er polerede, de er seje, de er funky, og de kommer i så mange designs til at matche hver andens personlige stil, det er fantastisk. Shopping for et par flotte briller i disse dage er meget sjovt.

Et af de nyeste eyewear hubs jeg kom over i disse dage – Express Glasses – tilbyder netop det: en række af de sejeste briller til bogstaveligt at passe til alle smag og stilarter til både mænd og kvinder.

Hvad skal man have på: EYEGLASSES trends 2017? Det er en fest med farver, røde og brune er øverst, og en fest af coolke geeks.

De retro designs går stadig stærkt. Tykke fælge er i, med flere forskellige former, ikke kun de klassiske ‘Mad Man’ inspirerede sorte farvande tykke rimmede briller.

MENNESKER: Du kender de retro tinier rammer Johnny Depp har altid på sig, som om han altid kaster hovedet bag noget roman eller avis? Ja, det er dem. De er det perfekte ægteskab af retro og boho, og intellektuelle og funky og cool, og mode og geek, ligesom den fyr jeg fortalte om i begyndelsen.

Tykke fælge ser fantastisk ud på alle designs, og på den baggrund oplever vi også en stigning i de massive fælge. De 70’er inspirerede dem, som Ryan Gossling havde i sin ‘All Good Things’ film.

KVINNER: Det er det, vi er velsignet med de samme stilarter + et stort udvalg af katteøje inspirerede briller, med endnu stærkere farver og et redesign af de tynde rimmede briller, som 70’erne franske piger plejede at bære. Tænk retroform i de 90’ers tynde metalfælge.

Alt i alt er det en fejring af ALLE er IN, med en forkærlighed til fed farve og mere klassiske geekfælge. Som jeg synes er fantastisk.

DETTE er netop det, jeg elskede om dette brilsmærke – Express Glasses, at de har de smukkeste briller med hensyn til farve og tekstur og et stort udvalg af retrofælge, der passer så mange stilarter og ser det er vanvittigt ud.

Jeg kaster stort set over rødt rimmede tykke briller lige nu, og et par brune retro Johnny Depp inspirerede dem. De er næste på min liste, og jeg ser dem allerede perfekt blandet i min morgenarbejde rutine, med min tabte jeans og kæreste knappen ned skjorte, der arbejder på min bærbare computer.

Jeg ser dem endda på min mand, da han sangskriver på sin guitar eller læser sin yndlingsbog over kaffe en morgen. Fordi det er det, du ved: De arbejder for både kvinder og mænd.

Og så er der disse briller, der er en mere poleret version af ovenstående, for de situationer, når du går ud der og styrer verden. Kostume og alt. Posh kjole og høje hæle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *